COLOFON

Dit magazine is een uitgave van PvKO, Platform voor Klantgericht Ondernemen, dé community van, voor én door klantgerichtheidsprofessionals.


Onze missie:

Met elkaar werken aan de missie ‘Nederland top klantgericht’. Begin bij jezelf en stimuleer elkaar met het eerlijke verhaal. Dat is waar PvKO voor staat. En daar willen we zoveel mogelijk organisaties in meekrijgen.


Wat leden zeggen:

  • “Platform voor Klantgericht Ondernemen opent voor mij en mijn collega’s de deuren naar kennis, bedrijven en vakgenoten.”

  • “Met ideeën die breed inzetbaar zijn en die ik direct kan toepassen, laat PvKO mij zien hoe je klantgerichtheid kunt opbouwen en onderhouden. Voor elke organisatie, elk proces en het belangrijkste; voor ieder mens.”

  • “Ik ontmoet klantgerichte ondernemers en medewerkers op inspirerende locaties en geniet van goed verzorgde bijeenkomsten. Mooi om deel uit te maken van deze community.”


Lees hier meer over PvKO en blik hier vooruit naar de Inspiratiesessies en Ronde Tafels, waar de thema’s van het Winterfestival terugkomen.

Directie

Karoline Wiegerink


Eventmanager

Merel de Koning


Adres

Raamweg 17 A

2596 HL Den Haag

communicatie@pvko.nl


Redactie

Mediatic, Amsterdam

www.mediatic.eu


Vormgeving & realisatie

Barry Hage


Fotografie

Gerlinde de Geus


Illustraties

Ton van Dun / Infocomics